Стреч фолио

Първокласното стреч фолио от „ТБМ-ПЛАСТ“ е перфектният вариант, с който успешно пазите продуктите и товарите си при транспортиране. Еластичният материал Ви гарантира изключителна защита от надраскване, счупване, запрашване или намокряне на всички артикули, опаковани в него. Високата степен на разтегливост, невероятната здравина и способността му да залепва са характеристиките, заради които то е предпочитано от производителите във всички сфери, които се грижат продуктите им да стигнат непокътнати до крайната си точка.

Висококачественото стреч фолио стабилизира перфектно артикулите и ги предпазва гарантирано при транспортиране. Това е така заради високата устойчивост на скъсване и пробиване на този опаковъчен материал.

При нас ще откриете разнообразие от варианти, които са подходящи за ръчно и машинно палетиране. Разгледайте портфолиото ни, в което ще намерите стреч фолио за ръчно опаковане. То е подходящо за употреба при неголям брой на палетите, при различни размери и неправилни форми на товарите.

Стреч фолио – здравина и сигурност за Вашите товари

Стреч фолиото за ръчно опаковане, което предлага компанията ни, е с разнообразни ширини – между 100 и 500 мм., както и дебелина – между 17 и 30 микрона. Поддържаме на склад разнообразие от стандартни артикули, но приемаме и индивидуални поръчки за стреч фолио с различни по тегло ролки или хартиена шпула.

В портфолиото ни ще откриете и стреч фолио за машинно палетизиране, предназначено за палетизатори с и без пре-стреч група. Моделът „СТАНДАРТ“ е с гарантирана разтегливост до 150%. Предлага се в разнообразие от ширини и три различни дебелини в зависимост от Вашите индивидуални нужди.

Машинният стреч „ФОРС“ е с разтегливост до 250%. Предлага се с ширина между 100 и 1000 милиметра и с дебелина – 17, 23 и 30µ. Този модел фолио е предназначен за палетизиращи машини с пре-стреч група. В портфолиото ни може да се открият и стреч фолио „Джъмбо роли“ с тегло 50 кг и разтегливост 150%.