Полиетиленови опаковки и фолиа

ТБМ-ПЛАСТ е специализирана компания за производство на висококачествени полиетиленови опаковки. В рамките на 18-годишния ни опит в бранша многократно усъвършенствахме технологията за изработка на полиетиленови опаковки, внедрихме иновативни подходи и заслужено завоювахме лидерството, защото предлагаме първокласни артикули.

При нас ще откриете полиетиленови чували и пликове, полиетиленово фолио, термосвиваемо фолио и полиетиленови ръкави. Всички те са произведени от висок клас полиетилен с ниска плътност LDPE. Продуктите ни имат широко приложение в разнообразни индустрии, сигурни са и осигуряват удобство.

Полиетиленовото фолио, което предлагаме, е с ширина до 3 метра и 150 микрона дебелина. Подходящо е за употреба в селското стопанство и промишлеността, като може да бъде поръчано с индивидуални параметри. Може да се използва за опаковане на различни замразени продукти и разнообразни опаковки.

полиетиленови опаковки

Изработваме многообразие от полиетиленови чували и пликове със специални характеристики, спрямо изискванията на клиентите. Чувалите и пликовете биха могли да бъдат стандартни, с дънна фалта, странично фалтирани, със страничен или дънен шев. Вие поръчвате в какъв размер, цвят и дебелина желаете да бъдат изработени. Чувалите и пликовете имат неизброими употреби – за смет, за съхранение на продукти, включително хранителни.

Полиетиленови опаковки с перфектно качеството

Полиетиленовите ръкави, които изработваме, са с широка употреба в промишлеността и селското стопанство. Произвеждат се от полиетилен с ниска плътност LDPE, като може да поръчате в какви ширини, цветове и дебелина да бъдат. Много подходящи са за пакетиране на артикули с полуавтоматични и автоматични машини. Възможностите са много – произвеждаме обикновени плоски ръкави, едностранно и двустранно сцепени и двустранно фалтирани.

Разгледайте и опциите за различните видове термосвиваемо фолио. Характерното за него е отличната му свиваемост, оптични и механични показатели. Използва се за транспортна опаковка, заради здравината му и завършения вид на продукта, който е предпазен от прах, влага или наранявания. Предлагаме го в стандартен вид или антистатично, в различни цветове, размери и дебелини. Гарантираме 100% здравина на всички полиетиленови опаковки, които произвеждаме.