ЗА НАС

ТБМ-ПЛАСТ ЕООД е специализирана фирма за производство на стреч фолиа и полиетиленови опаковки.

Фирма ТБМ-ПЛАСТ ЕООД е създадена през 2003 година с основна дейност производство на полимерни продукти. През първите години след създаването си се съсредоточихме в производството на полиетиленови опаковки от полиетилен ниска плътност LDPE , като например: полиетиленови пликове и чували, полиетиленови ръкави и фолиа, термосвиваеми фолиа. Отличителен белег за произведените от нас полиетиленови опаковки са високото качество на продукта и добра цена.

През 2013 година инсталирахме и пуснахме в експлоатация нова производствена линия за трислойна каст екскурзия на стреч фолио. Стреч фолиото, което произвеждаме, се отличава с отлични физични показатели, като: прозрачност, разтегливост, якост на пробиване, лепливост и т. н. Приоритет за нас е високото постоянно качество на продуктите, които произвеждаме.

През годините ТБМ-ПЛАСТ ЕООД се утвърди като коректен и предпочитан партньор за много търговски и производствени фирми.

За постигане на основния приоритет в нашата работа, а именно постоянно поддържане на високото качество на продукцията ни, ние инвестираме постоянно в подобряване на квалификацията на нашия персонал и влагане на най-новите разработени материали в областта на полимерите.